RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Charles og Camillas liv

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Camilla skal ha overtalt Charles til å gifte seg med Diana da hun ikke fikk lov til det selv, men forble prinsen av Wales' elskerinne. Her er bilder fra deres liv.

Camilla Parker-Bowles skal ha vært den utslagsgivende personen da prins Charles fridde til Diana Spencer i 1980. Samtidig tok hun den unge kvinnen under sine vinger og forsøkte å forberede henne på det som ventet henne av den kongelige familie.

Den skilte kvinnen ble imidlertid litt for mye en del av ekteskapet mellom Charles og Diana. Det fortalte Diana selv i flere offentlige intervjuer hun gjorde etter skilsmissen.

Det er en gjengs oppfatning at Charles aldri avsluttet forholdet til kvinnen han egentlig elsket. I januar 1999 etter en rekke spekulasjoner i britiske presse viste de to seg sammen da de forlot et privat arrangement på Ritz hotell i London.

Det skal imidlertid ikke vært før i juni 2000 på en grillfest på Charles' hjem Highgrove at Dronning Elizabeth skal ha blitt endelig overbevist om at Charles og Camilla kunne opptre offentlig sammen også i offisielle sammenhenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere