*Nettavisen* Nyheter.

Se Putin kaste skjorta - igjen

Foto: Alexsey Druginyn (AFP)

Russlands statsminister holder formen. Sikter han mot en ny presidentperiode?

05.08.09 06:57

Vladimir Putin har ikke forsvunnet fra rampelyset etter at han gikk av som Russlands president og tok over som statsminister. 56-åringen er fortsatt en populær mann hos mange russere og ynder å fremstå som en sterk leder i offentligheten. Den tidligere KGB-offiseren og aktive judo-utøveren går ikke av veien for å kaste skjorta til ære for fotografen, slik han gjorde det for fotografen i det russiske nyhetsbyrået RIA Novosti i en bildeserie som ble publisert tirsdag. De er tatt under statsministerens ferie i republikken Tyva sør i Sibir.

Bildene viser en barsk og badende Putin, Putin med fiskestanga i elva og Putin i bar overkropp og med solbriller på hesteryggen. Men statsministeren viser også en mykere side av seg selv der han sitter og filosoferer i et tre og koser med hesten.

Putin har flekset sine muskler også tidligere, for eksempel da prins Albert av Monaco var på besøk i 2007 og gutta dro på fiske- og raftingtur.

De nye bildene skal kanskje fortelle russerne at Putin er frisk og rask nok til å komme tilbake som president i 2012 - hvis han velger det. Da kan han sitte ved makten i nye 12 år, skriver Times Online.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.