RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks døde i gruppeselvmord

Seks personer ble funnet døde i to forlatte biler i helgen i det som virker å være de siste gruppe-selvmordene i Japan. Det opplyser politiet mandag.

En kvinne og to menn, alle i 20-årene, ble søndag funnet i en bil parkert like ved en øde skog i Fukuoka, rundt 900 kilometer sørvest for Tokyo. I bilen ble det funnet flere kull-ovner, og de tre døde av kullosforgiftning, opplyser en talsmann for det lokale politiet til AP. Bilvinduene var tildekket med vinyl-tape langs kantene på innsiden av rutene.

I en annen hendelse, i Hyogo flere hundre kilometer fra Fukuoka, ble tre menn funnet døde i en bil parkert nær en grønnsakshage. Også på denne bilen var vinduene tettet igjen med tape fra innsiden, og på gulvet inne i bilen ble det funnet flere kullovner. Det opplyser den lokale politimannen Tomohiro Okubo til AP.

Ifølge Okubo er det uklart om de to gruppeselvmordene har noen sammenheng med hverandre. Politiet etterforsker nå hvordan deltakerne i de to gruppene møttes.

Hendelsene var de siste i en lang rekke gruppeselvmord, mange av dem planlagt etter at deltakerne møttes via internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere