*Nettavisen* Nyheter.

Seks funnet drept i bolig

Garvede politimenn er rystet over synet som møtte dem.

04.03.08 10:37

(NETTAVISEN): Seks personer, deriblant to barn, ble natt til tirsdag norsk tid funnet drept i en leiebolig i Memphis i Tennessee, melder CNN.

Likene ble oppdaget da brannvesenet rykket ut til en nødsamtale mandag kveld lokal tid.

Det befant seg også tre barn i boligen; en sju år gammel gutt, en ti måneder gammel jente og en fireåring som pressen ikke vet om er gutt eller jente. Alle tre har skuddskader. De er fraktet til et lokalt sykehus.

Ifølge avisen Commercial Appeal er tilstanden til et av barna livstruende. Et annet barn er kritisk skadet, mens tilstanden til det tredje er stabil.

219698

Polititjenestemannen Jerry Guin ble rystet av synet som møtte ham på åstedet.

- Vi kjenner ikke motivet eller dødsårsaken, men vi vet at fire voksne og to barn er døde. Jeg har vært på åsteder der det har vært en eller to ofre, men jeg kan ikke huske saker i denne skalaen, sier Guin til Commercial Appeal.

Rob Robinson står oppført som eier av boligen der drapene fant sted. Han har bare godt å si om familien som leier leiligheten.

- De var veldig ålreite, veldig høflige. Dette er overraskende. Jeg har aldri hatt problemer med dem, det har aldri vært skader på boligen. De betalte leie og hjalp til med forefallende reparasjoner, sier Guin.

Kriminalteknikere fra politiet undersøker nå åstedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.