Selger «hele livet» på eBay

Ian Usher vil ha en ny start etter en opprivende skilsmisse. Først skal «hele livet» hans auksjoneres bort.

23.06.08 10:31

Så langt har 144 personer lagt inn bud for å overta det livet Usher har tenkt å bryte fullstendig med utenfor Perth vest i Australia. Usher er opprinnelig fra Storbritannia, men har bodd seks år «down under», skriver BBC.

Nettavisen skrev om den uvanlige auksjonen i mars. I går startet budgivningen.

Tar med pass og penger
44-åringen har laget en komplett pakke for et moderne liv: I tillegg til at han selvfølgelig skal kvitte seg med huset, tilbyr han garasje, bil, jetski, motorsykkel, jobb og vennekrets.

- Den dagen alt er solgt satser jeg på å gå ut døren av huset med passet i en lomme og lommeboka i en annen, ikke noe mer, forklarer Usher på sin hjemmeside . Foreløpig er planen å dra til flyplassen og kjøpe seg en billett på første fly ut og så ta det videre derfra.

Se hvordan Usher startet auksjonen hjemme i Australia!

HTML EMBED

Den lommeboken Usher tar med seg kan vise seg å bli ganske så velfylt. I utgangspunktet hadde han håpet å få rundt 1,9 millioner kroner for livet sitt, men det har vist seg langt mer populært enn som så. Mandag morgen var budene kommet opp i nesten 11 millioner kroner.

Venner og jobb
For det får man altså alt hans jordiske gods, prøvetid i teppeforretningen hvor han har jobbet frem til nå og et introduksjonsmøte med vennene hans. Det var først da vennene var villige til å stille opp og møte den som kom med det høyeste budet at Usher med god samvittighet kunne legge ut «hele livet» for salg. Også sjefen er med på notene.

- Vi har sett ham gå gjennom en smertefull skilsmisse, så da Ian lanserte ideen sin, synes jeg det var spennende. Hvorfor ikke gjør et forsøk, sier Joy Jones, som er medeier i teppebutikken. Hun tilbyr en prøvetid på to uker, som senere kan forlenges til tre måneder og deretter bli en fast jobb.

Nettauksjonen fortsetter ut uken, det vil si fram til klokka 06 søndag morgen, norsk tid.

Nettavisens kunnskapsquiz: Vinn flotte premier hver dag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag