RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger livet sitt

Sist oppdatert:
Ian Usher (44) selger alt, absolutt alt: venner, jobben, huset og alle eiendelene sine.

Det er et smertefullt ekteskapsbrudd som skal ha fått Ian Usher til å ville kvitte seg med alt og begynne på nytt.

Alt skal vekk
Usher er en britisk innflytter i Australia, og tirsdag gjorde han det kjent via sin egen hjemmeside at han selger alt som selges kan gjennom nettauksjonen eBay fra og med 22. juni.

- Når alt er gjort skal jeg gå ut av døra med lommeboka i en hånd og passet mitt i den andre, og ingenting annet, skriver han på nettsiden.

Alt skal vekk: Huset i Perth med samtlige eiendeler, bilen, motorsykkelen, vannscooteren og fallskjermutstyret. Dessuten selger han bort en introduksjon til vennene sine samt et prøveansettelsesforhold på jobben sin. Venner og arbeidsgiver har akseptert planen.

Usher sier til media tirsdag at han ønsker en ny start.

Minst 1,9 mill.
- Alt jeg har bærer på minner. Det er på tide å kaste det gamle, og få inn noe nytt, sier 44-åringen til den australske tv-kanalen Seven Network, ifølge nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Usher sier at hans gamle liv vil bli solgt som ett samlet objekt, og at interessenter må forvente å betale minst 1,9 millioner kroner, som er markedsverdien på huset hans.

Han regner med å reise så snart salget er gjennomført.

- Jeg tenker jeg går bort til flyplassen og spør om en plass på det første flyet som går, og så bare ser jeg hvor livet tar meg, skriver han på nettsiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere