RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte sex-sms fra ambulansen

Sist oppdatert:
To svenske sykepleiere risikerer å få sparken etter at de benyttet det offentliges datamaskiner for å søke etter sextreff, og deretter lånte ambulansen for å dra til treffet.

Ambulansesykepleierne brukte landstingets datamaskiner for å finne sexpartnere på en pornoside. De ble enige om å møte et par for å ha gruppesex - og dro dit i ambulansen, skriver Aftonbladet.

Nå er de to suspendert fra sine stillinger, og risikerer å miste jobbene sine. De to er ansatt i firmaet Aisab AS, som er eid av Stockholms läns landsting, og som drifter ambulansevirksomheten i Stockholm. Firmaet fikk vite hva som hadde skjedd på tirsdag, og bekrefter overfor avisen at de to brukte ambulansen for å dra til sextreffet.

- Vi byttet telefonnummer og siden fikk vi flere sms'er, blant annet om at de ville ha gruppsex. De var veldig ivrige, og virket svært interesserte i å treffes, forklarer personen som søkte treff til Aftonbladet.

De to sykepleierne skal ha benyttet ambulansens mobiltelefon, som skal brukes om kommunikasjonsradioen ikke fungerer, til å sende flere grove sex-meldinger.

Foreløpige undersøkelser tyder på at det ikke er første gangen de to har benyttet seg av arbeidsplassens datamaskiner til sexsurfing. Nå tyder det meste på at de to blir avskjediget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere