Personinformasjon om over 150.000 medlemmer av datingtjenesten Muslim Match er blitt publisert på nett, melder BBC.

I tillegg er over 700.000 private meldinger mellom nettsamfunnets medlemmer lekket som følge av datainnbruddet, ifølge den britiske kringkasteren.

– Vi er gjort oppmerksom på et angivelig sikkerhetsbrudd, og vi gjennomgår våre systemer mens vi arbeider med å utbedre situasjonen og skjerpe sikkerheten vår, heter det i en melding fra Muslim Match på datingtjenestens nettsider.

De lekkede detaljene omfatter sensitive opplysninger, deriblant hvorvidt et medlem er åpen for polygami. Innbruddet ble oppdaget av Tony Hunt, som driver et nettsted for varsling av datasikkerhet.

I tillegg til navn og epostadresser har hackerne avslørt detaljert informasjon om medlemmenes arbeidsgivere, bosted, sivile status og hvorvidt de har konvertert til islam, ifølge teknologinettstedet Motherboard , som BBC viser til.

Muslim Match beskriver tjenesten slik på sin Facebook-side: «Single, skilte, enker og gifte muslimer som samles og deler ideer, tanker og finner en passende ekteskapspartner».

De fleste av brukerne som er rammet av datainnbruddet, antas å bo i Storbritannia, USA og Pakistan. Driften av nettstedet er midlertidig stengt. Selskapet opplyser at det holder stengt fram til ramadan er over denne uka. (©NTB)