RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexdronning snurt på Elizabeth

Sist oppdatert:
Eieren av Storbritannias største leverandør av sexleketøy er snurt på dronning Elizabeth fordi hun ikke er invitert til jentefest på Buckingham Palace i mars.

- Jeg er forbauset over at jeg ikke er invitert, med tanke på hvor mange kvinner jeg har ansatt, sier Jacqueline Gold til avisene The Times og Independent tirsdag, ifølge AFP.

Gold (43) er en av Storbritannias mest suksessrike forretningskvinner som eier av Ann Summers-kjeden. Siden den første butikken ble åpnet i 1970, har forretningen vokst, og omfatter nå 120 butikker over hele landet.

- Vi har frigjort kvinner i soverommene i løpet av de siste ti årene. Hvis vi ikke er invitert på grunn av hva slags butikker Ann Summers-kjeden driver, ergrer det meg. Det er en håpløst korttenkt og gammeldags holdning, sier Gold.

- Zara Phillips er en av våre kunder. Dobbeltmoral, ikke sant, spør Gold, med henvisning til dronningens 23-årige datterdatter.

Buckingham Palace har ikke kommentert hvorfor Jacqueline Gold ikke er invitert til jentelunsjen. 200 kvinner er invitert til Buckingham Palace i mars for å markere kvinnedagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere