*Nettavisen* Nyheter.

Sexslave (16) tok sitt eget liv

«Lena» lot seg lure av den falske regissørens løfter om modelljobb og ble hans sexslave. Da 62-åringen ble avslørt, tok hun sitt eget liv.

16.09.04 13:41

16-åringen underskrev en kontrakt, ble hans sexslave, og ble også solgt til andre menn.

62-åringen har allerede sonet straffen for overgrepene, men er igjen for retten, tiltalt for flere nye tilfeller av voldtekter og sexovergrep mot unge svenske jenter. Dette har rørt opp vonde følelser hos familien til «Lena», som gjenopplever savn og sorg, skriver Aftonbladet.

«Lena» traff mannen som nå er 62 år gammel i 1998. Hun var mobbet på skolen, mens han var verdensvant, og skrøt av sitt modellagentur og sin millionformue. Han lokket henne til å begynne å jobbe på hans kontor, men ble etter hvert tvunget inn i nedverdigende prostitusjon.

Hun ble solgt til andre menn, og fikk utlevert en pc for å skaffe seg flere kunder. Han spilte også inn en video hvor «Lena» og tjenestene hennes ble presentert. 62-åringen tvang henne også til å ha sex med seg, og filmet mens hun hadde sex med to andre menn. I mars 1999 gikk det så langt at hun forlovet seg med mannen.

Politiet kom imidlertid på sporet av virksomheten. Dagen etter et videoavhør hvor «Lena» forklarte seg om virksomheten, og om sexslave-kontrakten hun hadde skrevet med mannen, tok hun sitt eget liv. Mannen ble dømt til fire års fengsel for forholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.