*Nettavisen* Nyheter.

Shawn og Triniti døde i varm bil

Foto: Scanpix

Den desperate moren turte ikke å si til sjefen at hun ikke kunne jobbe.

07.08.07 09:23

Ifølge naboene var Sametta Heyward (27) en god mor for barna Shawn (4) og Triniti (1). Men da barnevakten avlyste, turte hun ikke å ringe til jobben og si at hun måtte bli hjemme.

Politiet tror hun var redd for å ringe, eller at jobben hadde truet henne med oppsigelse dersom hun ikke møtte opp.

Ga barna drikke og vifter
I stedet tok hun med seg barna, og lot dem være igjen i bilen parkert i et boligstrøk i Hanahan, South Carolina på den varme sommerdagen 29. juli. Etter å ha gitt barna små vifter, mat og drikke gikk hun på et åttetimers skift i en kommunal omsorgsbolig.

Da hun kom tilbake til bilen klokka 23.30, var barna bevisstløse og hadde lav puls, ifølge CNN.

Temperaturen i en bil som står parkert i direkte sollys kan komme opp i mellom 50 og 60 grader i løpet av et kvarter. Dette er nok til å ta livet av små barn i løpet av få minutter.

- Barna mine!
Da politiet fant henne i den lille leiligheten der hun bodde med de to barna dagen etter, lå de døde barna vasket og påkledd, pakket inn i søpleposer under vasken.

- Å, barna mine, ropte Sametta, mens hun sparket og bet politibetjentene og ba dem om å drepe henne.

Nå er 27-åringen tiltalt for to tilfeller av drap som følge av barnemishandling. Naboene sier at hun alltid tok vare på barna sine, og at den lille familien lo og hadde det morsomt sammen.

- Dette er ikke en dame som slo barna sine. Tenk om hun hadde gått på jobb og latt barna være hjemme. Hadde det vært noe bedre? sier Heywards advokat Andy Savage til CNN.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.