RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet for drap på gravid 14-åring

Sist oppdatert:
En 42 år gammel mann er siktet for å ha voldtatt og drept den gravide britiske tenåringsjenten Amy Williams.

Amy ble funnet død og nesten naken på kirkegården utenfor St. Michael’s kirke i Madely-området i Telford 27. desember.

Mannen som nå er siktet for drapet, ble arrestert lørdag.

Han er bosatt i Telford, og vil ifølge ITV.com ble fremstilt for varetektsfengsling tirsdag.

Siktede i saken er den tredje mannen som er arrestert i forbindelse med drapet på Amy Williams. De to første mennene ble løslatt uten at det forelå noen siktelse.

I familieselskap
Den gravide 14-åringen ble sist sett i live da hun forlot et familieselskap andre juledag. Dagen etter ble hun funnet på kirkegåren som ligger rundt 1,6 kilometer fra der hun bodde.

42-åringen som nå er siktet for drapet, ble arrestert etter at politiet gikk ut med bilder tatt av et overvåkingskamera. Bildene viste en mann som gikk i motsatt retning av Amy kort tid etter at den siste sikre observasjonen av 14-åringen ble gjort.

Ble mobbet
Ifølge politiet skal Amy ha blitt utsatt for en svertekampamje de siste to ukene hun levde. En kilde nær familien sier til The Observer at 14-åringen ble mishandlet både fysisk og psykisk. Etterforskere har avhørt barn i Amys nabolag for å undersøke om det kan være en sammenheng mellom disse angrepene og drapet, men foreløpig er det usikkert om så er tilfelle.

- Amy var bløthjertet. Mange så dette og utnyttet hennes svakhet, sier Amys slektning som ikke ønsker å stå frem med fullt navn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere