RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet politistudent kan slippe fri

Sist oppdatert:
Etterforskningen av forsvinningen til tobarnsmoren Gülay Karagöz kan ta en dramatisk vending, etter at kvinnens slektninger har utpekt en annen gjerningsmann.

Fredag brakte Aftonbladet et intervju med kvinnens foreldre og slektninger i Tyrkia. Denne artikkelen har fått advokaten til den varetektsfengslede politistudenten til å aksjonere. Advokat Leif Ericksson overleverte mandag artikkelen til politietterforskerne, og begjærte samtidig at den forsvunnede kvinnens slektninger må politiavhøres.

- Jeg har på bakgrunn av artikkelen bedt om at den foreløpige etterforskningen avsluttes, sier Ericksson til Aftonbladet. I artikkelen utpeker den 32 år gamle kvinnens lektninger en annen mann enn den 35-årige politistudenten, som foreløpig er siktet for bortføring.

- Opplysningene i artikkelen er svært interessante, sier Leif Ericksson.

Mannen slektningene har utpekt har alibi for tidpunktet kvinnen forsvant, men utpekes likevel som en bakmann.

Tirsdag må politiet avgjøre hva som skal skje med den fengslede politistudenten. Enten må han slippes fri, eller så må politiet begjære fortsatt fengsling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere