RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet sykepleier mistenkt for flere drap

Sist oppdatert:
En drapssiktet dansk sykepleier som jobbet på sykehuset i Nykøbing Falster, etterforskes for mistenkelige forhold knyttet til ytterligere ti pasienter.

Den 30-årige kvinnelige sykepleieren er siktet for fire drap. Opplysningene om at politiet er i gang med ytterligere etterforskning kom fram tirsdag under et fengslingsmøte.

Det er forsvarer Jørgen Lange som først opplyste om de ti sakene. Dette omfatter også tilfeller der pasientene fortsatt lever.

– Vi er ennå ikke ferdig med sakene, opplyser påtaleansvarlig Jeanette W. Andersen, og aviser at politiet har gitt opp etterforskningen.

Den 30 år gamle kvinnen har sittet i varetekt siden mars. Da ble hun pågrepet og siktet for å ha drept tre pasienter og forsøkt å drepe en fjerde under en nattevakt ved sykehuset i Nykøbing Falster.

Ifølge siktelsen fra mars ble de fire pasientene gitt et ukjent preparat intravenøst helgen 28. februar til 1. mars i år. Den fjerde personen politiet mener kvinnen drepte, skal ikke ha blitt tatt livet av i samme tidsrom, opplyser politiadvokaten.

30-åringen nekter skyld i saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere