Simonsen gratulerer Israel med likvidering

Foto: Jan Christian Grandre (TV 2 Nettavisen)

Stortingsrepresentant Jan Simonsen gratulerer Israel for å ha drept lederen av al-Aqsa-martyrenes brigader på Vestbredden lørdag.

Simonsen skrev et gratulasjonsbrev til Israels statsminister Ariel Sharon. Brevet ble sendt via den israelske ambassaden lørdag.

- Hadde noen drept Osama bin-Laden ville alle applaudert. For meg er det ingen forskjell på han og de palestinske terroristene, sier Simonsen til P4.

Nayef Abu Shark var brigadens leder, og han ble lørdag funnet drept sammen med fem andre palestinere. Det er bare to måneder siden Shark ble utnevnt til leder for den væpnede gruppen.

- Det er ingen andre måter å håndtere slike terrorister på enn å drepe dem. Disse menneskene har drept tusenvis av uskyldige israelere. Derfor har jeg skrevet et gratulasjonsbrev til Sharon hvor jeg gir uttrykk for tilfredshet ved den linjen han kjører overfor terroristene, uttaler Simonsen.

Stortingsrepresentanten skrev også brev til Sharon og hyllet ham etter at Hamas’ åndelige leder sjeik Ahmed Yassin ble drept i et israelsk angrep i mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.