RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sirkler inn drapsmannen

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/SUFFOLK POLICE/HANDOUT
Sist oppdatert:
Politiet i Ipswich har nå sirklet inn fem konkrete menn i jakten på en massemorder.

Politiet har de siste dagene jobbet intenst med etterforskningsarbeidet etter at fem unge kvinner er funnet drept og nakne rundt byen Ipswich.

Har en hovedmistenkt
Nå skal listen med aktuelle hovedmistenkte være nede i fem, og især én mann regnes som interessant, ifølge The Times.

- Fokuset for etterforskningen er betraktelig innsnevret. Vi leter etter et mindre antall personer og står foran et gjennombrudd i etterforskningen. Det er et antall biler og andre kjøretøyer som er tilknyttet disse personene, og vi er på utkikk etter alle dem, sier en politikilde til avisen.

Blant det materialet som det nå jobbes intenst med å samle beviser fra, er overvåkningskameraer. Noen av mennenes bevegelser er grundig kartlagt, andre ikke. Især er politiet opptatt av å finne bilen som har blitt brukt til å frakte kvinnene til der likene ble funnet. Kvinnene skal være drept andre steder enn der de ble funnet, og kjøretøyet kan derfor være identisk med drapsstedet.

- Hjelp oss
Alle de fem drepte kvinnene, Anneli Alderton, Gemma Adams, Paula Clennell, Tania Nicol og Annette Nichols, jobbet som prostituerte og var narkotikaavhengige. Politiet leter derfor etter gjerningsmannen blant sexforbrytere, tilreisende horekunder og folk i narkotikamiljøet.

Foreldrene til den drepte Tania Nicol (19) appellerte fredag til publikum om å bidra med alle opplysninger som kan hjelpe politiet å finne datterens drapsmann.

- Om noen har noen opplysninger, uansett hvor små, vær så snill å melde fra, sa Nicols mor, Kerry, som beskrev datteren som en omsorgsfull og følsom jente som var blitt dratt inn i en hemmelig verden på grunn av narkotika.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere