Gå til sidens hovedinnhold

Sjekker nytt skrekkhus på Jersey

Politiet i Jersey undersøker nå et nytt sted etter funn på «Skrekkens Barnehjem.»

Ifølge kilder Sky News har vært i kontakt med, skal bevis som har blitt innhentet på det tidligere barnehjemmet Haut de la Garenne på Jersey ha ført politiet til Victoria Tower.

Politiet begynner undersøkelser ved Victoria Tower onsdag.

Leies ut til campere
Ifølge thisisjersey.com er Victoria Tower en gammel bunker fra krigstiden, og det ligger bare noen hundre meter fra barnehjemmet.

Bunkeren er eid av Jerseys nasjonale fond, og ifølge deres nettsider har det vært mulig for campere og leie stedet. Det skal være umøblert, men det har elektrisitet.

Seks vitner skal ha stått frem og sagt at de har blitt misbrukt i bunkeren. Hittil har etterforskningen hatt fokus rundt det tidligere barnehjemmet, Haut de la Garenne.

- Beskyldningene går på at beboere ved Haut de la Garenne, skal ha blitt tatt med til bunkeren og blitt misbrukt der, sier Lenny Harper, etterforskningsleder, til earthtimes.org.

Grusomme funn
Politiet har undersøkt barnehjemmet på øyas østkyst siden februar i år.

Til nå har de funnet 30 rester av menneskebein og 52 melketenner. Alt har blitt sendt til analyser på fastlandet.

Noen av beinrestene skal ha blitt kuttet og andre brent. Politiet sier at dette indikerer mulige drap.

Alle funnene skal ha blitt gjort i fire kjellerrom som ligger under østfløyen i den 100 år gamle bygningen.

Over 40 mistenkte
Politiet ble ledet til barnehjemmet og til de hemmelige rommene i kjelleren, etter at flere hevdet å ha blitt misbrukt der. Funnene i etterforskningen har ført til at flere og flere har stått frem og fortalt om seksuelle overgrep som skal ha foregått på barnehjemmet.

Flere har fortalt at det skal ha foregått drap også. Politiet sier at de har flere enn 40 mistenkte i saken. Men til nå er bare tre menn blitt siktet i forbindelse med overgrepene på Haut de la Garenne.

To andre, en mann og en kvinne, ble arrestert for to uker siden. De ble senere løslatt uten siktelse.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot