*Nettavisen* Nyheter.

Sju døde babyer funnet i hus i Tyskland

Krimtekninger på vei inn i et hus i Wallenfels sør i Tyskland der det ble funnet flere døde babyer. Foto: AFP PHOTO / DPA / NICOLAS ARMER

Sju døde babyer er funnet i et hus i byen Wallenfels i Bayern sør i Tyskland. Politiet har satt i gang etterforskning.

13.11.15 12:43

Omstendighetene rundt saken er fredag formiddag ukjent, men ifølge den statlige TV-kanalen Bayerischer Rundfunk var det torsdag ettermiddag at funnet ble gjort i byen Wallenfels nord i delstaten Bayern, omtrent halvveis mellom München og Berlin.

Det er uklart hvor lenge babyene har vært døde.

Funnet av lege
Ifølge politiet var det tidligere en 45 år gammel kvinne som bodde i leiligheten i huset, men det er ikke umiddelbart kjent hvem som bor der nå. Foreløpig har ikke politiet fått tak i kvinnen.

Det var en lege som ble tilkalt til boligen torsdag ettermiddag som gjorde funnet, opplyser en talskvinne for politiet. Legen kontaktet politi, som umiddelbart igangsatte undersøkelser og kontaktet rettsmedisinere.

Obduksjon
Rettsmedisinske undersøkelser kom i gang fredag morgen.

– Det vil ta tid å fullføre undersøkelsene, delvis på grunn av forfatningen levningene er i. Det er ikke ventet noe resultat før i neste uke, melder Bayerischer Rundfunk.

Ifølge informasjon som fjernsynskanalen har innhentet, er det nå et par som bor i boligen. De har begge barn fra tidligere ekteskap, og ektemannen oppgis å være svært engasjert i lokalsamfunnet i byen med 3.000 innbyggere.

Ordfører Jens Korn sier de er «en helt normal familie».

Det er ventet en pressekonferanse om saken senere fredag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.