*Nettavisen* Nyheter.

Sju flyktninger siktet for å sette fyr på hjemløs mann i Berlin

Sju ungdommer ble tirsdag siktet for drapsforsøk etter å ha sittet i lange avhør hos tysk politi. De er siktet for å ha sette fyr på en hjemløs mann på denne t-banestasjonen i Berlin. Arkivfoto. Foto: Tobias Kleinschmidt (AP)

Siktes for drapsforsøk på hjemløs mann.

28.12.16 19:52

Sju ungdommer er siktet for drapsforsøk etter å ha forsøkt å sette fyr på en hjemløs mann på en T-banestasjon i Berlin i jula, melder NTB.

Les også: Ber Trump om hjelp til å stanse Kjos

Seks av ungdommene meldte seg selv for politiet mandag kveld, mens én ble pågrepet etter at politiet angivelig identifiserte ham på overvåkningsbilder fra T-banen.

De sju, som er i alderen 15 til 21 år, ble tirsdag siktet for drapsforsøk etter å ha sittet i lange avhør hos tysk politi.

Ungdommene skal ha kommet som flyktninger til Tyskland. Seks av ungdommene kommer fra Syria. En kommer fra Libya, skriver tyske Bild.de.

Politiet gikk ut med bilder og video fra et overvåkingskamera, og bare timer etter skjedde den første pågripelsen.

Offeret, en 37 år gammel hjemløs mann, lå og sov på T-banestasjonen i Schönleinstrasse da det ble satt fyr på klærne hans natt til første juledag. Tilfeldig forbipasserende og en togfører kom til og fikk slukket brannen, og mannen slapp uskadd fra angrepet, melder NTB.

Les også: Titusener mistet telefon og nett under uværet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag