RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal lage ny muslim-film

Den nederlandske politikeren Ayaan Hirsi Ali skal lage en oppfølger til filmen som førte til at hennes samarbeidspartner Theo van Gogh ble brutalt drept.

Ayaan Hirsi Ali, som opprinnelig er fra Somalia, har mottatt en rekke drapstrusler selv på grunn av den sterkt muslimkritiske filmen «Submission», som hun lagde sammen med Theo van Gogh.

Van Gogh ble drept av en muslimsk fundamentalist 2.november, nettopp på grunn av denne filmen. Til liket festet drapsmannen en lapp der han truer Hirsi.

Etter drapet har den kontroversielle politikeren gått i dekning. I et intervju publisert i den nederlandske avisen NRC Handelsblad mandag, sier hun imidlertid at hun kommer til å lage en oppfølger til filmen, melder Associated Press.

- Temaet for «Submission del II» er: Hvordan Islam undertrykker individet, med kvinners posisjon som utgangspunkt, sier hun til avisen.

- I tillegg vil jeg fremdeles bli kvitt muslimsk utdanning, sier hun ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere