RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skalperte 16 år gammel venninne

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Marianne Dahle (26) skal ha brukt en ti centimeter lang kniv da hun skalperte en 16 år gammel venninne.

Dahle er arrestert og tiltalt for skalperingen av jenta, som tilhører samme gjeng. Skalperingen skal ifølge AP ha skjedd som straff for 16-åringens respektløse holdning til kvinner.

Dahle skal ifølge tiltalten ha bundet tenåringen for så å kuttet vekk et 15x20 centimeter stort område av hodebunnen hennes med en ti centimeter lang kniv.

Den 16 år gamle jenta, som bare er identifisert som Sheila, overlevde angrepet. Sheila forteller at hun har gjennomgått hudtransplantasjon og venter på en ny operasjon for å reparere skaden i hodebunnen.

Marianne Dahle overga seg til myndighetene i Idaho, og risikerer nå 14 år i fengsel for overgrepet.

Ifølge visepolitisjef Bill Braddock skal Dahle, Sheila og en tredje jente som var vitne til overgrepet, tilhøre samme punkergjeng. Han forteller videre at Dahle har stor innflytelse på yngre medlemmer i gjengen, og at det er «seksuelle overtoner» i gjengen, melder AP.

Etter skalperingen slapp Dahle Sheila av ved et sykehus i byen Boise. Myndighetene fant også igjen skalpen, som lå på åstedet, men legene klarte ikke feste den igjen, opplyser Braddock.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere