RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjerper sikkerheten på Old Trafford

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Fotballklubben Manchester United besluttet tirsdag å trappe opp sikkerhetstiltakene på hjemmebanen Old Trafford med øyeblikkelig virkning.

Arrestasjonene av terrormistenkte, som ifølge avisen The Sun skal ha hatt planer om å sprenge Old Trafford i luften, gjorde at de ansvarlige i Manchester United tok sine forholdsregler tirsdag.

I forkant av hjemmekampen mot Charlton tirsdag med avspark klokka 21.00 norsk tid, ble sikkerhetstiltakene trappet opp. Skjerpet sikkerhet blir det også før og under lørdagens hjemmekamp mot Liverpool.

Publikum må regne med en langt mer omfattende sjekk enn vanlig før de får slippe inn på Old Trafford, melder BBC News.

Arresterte hadde billetter

Ti personer, ni menn og en kvinne, ble anholdt og tatt med til avhør etter et omfattende politiaksjon mandag. Britisk politi nektet å kommentere påstanden om at Old Trafford og City of Manchester Stadium skal ha vært pekt ut som et terrormål.

Ifølge britiske medier hadde de arresterte billetter til lørdagens kamp mellom Manchester United og Liverpool, melder Reuters. Old Trafford har 67.000 sitteplasser.

Englands største avis, The Sun, skrev at terrorplanene omfattet flere bombemenn plassert på ulike deler av stadionanlegget.

Politiet tause

Politiet har ikke kommentert disse påstandene. Representanter for både Manchester United og Manchester City benekter at deres arenaer er å regne som spesielt utsatte terrormål. I samråd med politiet i Manchester uttalte de ansvarlige i Manchester United at kampene tirsdag og lørdag skal gå som planlagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere