*Nettavisen* Nyheter.

Skjøt 170 ganger mot medelever

Stengte tre innganger med kjetting, og skjøt vilt rundt seg i 9 minutter.

26.04.07 07:12

Cho tok livet av seg midt iblant sine offer, ble det opplyst om på onsdag. Iløpet av de ni minuttene massakren på Virginia Tech varte fyrte Cho av 170 skudd, skriver AP.

De nye detaljene om massakren, kom fram på en pressekonferanse onsdag. 23 år gamle Cho stengte tre av inngangene til Norris Hall, bygningen der han drepte 30 studenter og lærere, med kjettinger. To timer tidligere hadde han skutt to andre i en annen bygning.

Over 500 bevis er samlet sammen fra Norris Hall, men verken disse eller gjennomgang av Chos PC filer, utskrift fra mobiltelefon og e-post, er det ingenting som avslører hvorfor Seung-Hui Cho ble trigget til massakren, melder AP.

Det er heller ikke funnet noen link mellom 23-åringer og hans 32 ofre.

- Frustrerende
- Vi har ikke funnet noen motiv på dette tidspunktet, eller funnet noe som vi har klart å samle sammen og formulere, forteller politiinspektør W. Stephen Flaherty til AP.

Han kan heller ikke forklare hvorfor det var den 18 år gamle studenten, Emily Hilschner, som var den første som ble skutt.

- Det er frustrerende fordi det er så personlig. Vi ser familier og et samfunn i sorg som ønsker et svar, sier politiinspektøren

Flaherty påpeker at Cho var en ensom ulv, som sjelden åpnet seg for noen, selv familiemedlemmer forteller at han sjelden sa noe.

Guvernøren møtte koreanske ledere
Guvernør Timothy M. Kaine har møtt ledere for det koreansk-amerikanske miljøet for å forsikre de om at de ikke blir holdt ansvarlige for tragedien.

Cho var Sør-Koreansk immigrant, som kom til USA som 8-åring.

- Jeg kan forsikre dere om at ingen i Virginia ser det koreanske miljøet som ansvarlige for hendelsen må noen måte, sa Kaine til lederne.

De koreanske lederne i sin tur, ba om økning i pengestøtte i mentalhelse for immigranter og deres familier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.