*Nettavisen* Nyheter.

Skjøt vilt på kjøpesenter

Drapsmistenkt skjøt en politimann før han dro til et kjøpesenter og åpnet ild.

01.05.07 22:28

Se dramaet på TV 2 Sumo her.

Skytingen skjedde ved kjøpesenteret Ward Parkway i utkanten av Kansas City. Til sammen fire mennesker er døde etter skytedramaet, opplyser politiet.

- Det ser ut til at han dro til kjøpesenteret for å skyte folk. Om det var tilfeldig eller ikke, det vet vi ikke, sier polititalsmann Tony Sanders til CNN.

Våpendesperadoen ble skutt og drept av politiet inne på kjøpesenteret. Først hadde han rukket å skyte minst fire personer - to av de døde.

Skrekkslagne vitner
Øyenvitne Janet Coleman forteller at hun så en mann med et våpen bli forfulgt av politiet på parkeringsplassen utenfor. Mannen skjøt først gjentatte skudd utenfor kjøpesenteret før han gikk innenfor.

Skrekkslagne kunder og butikkansatte ble vitner.

- Vi har hundrevis av vitner som var inne på kjøpesenteret da han kom inn, forteller Sanders.

Butikksjef Lissa Young forteller at hun hørte flere runder med skudd bli avfyrt, før to kunder stormet inn i lokalene. Hun lukket umiddelbart dørene og ba kundene holde seg bak i butikken.

Kjørte bilen til død kvinne
Dramaet settes i sammenheng med funnet av en død kvinne tidligere på dagen. Politiet ble tilkalt til en bolig hvor de fant en eldre kvinne død. En mann som senere ble observert i den døde kvinnens bil, åpnet ild og såret en politibetjent da han ble stanset.

Deretter kjørte han trolig til kjøpesenteret.

Politiet etterforsker nå om mannen også var innblandet i dødsfallet til kvinnen som ble funnet tidligere på dagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.