RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt mot pastorkonas underliv

Etter å ha blitt skutt to ganger i hodet, ble det avfyrt et skudd mot den 23 år gamle pastorkonas underliv. Politiet tror det siste skuddet var for å skjende offeret.

- Det kan handle om en seksuell hentydning. Enten har drapsmannen fått det til å se ut som et sjalusidrap, eller så er det slik, sier en kilde til Aftonbladet.

- Det finnes en forklaring på hvorfor kulen sitter der, sier en annen kilde til avisen.

Nekter for sjalusi

Ifølge avisen ble den 23 år gamle Alexandra Fossmo, som var gift med den norske pastoren Helge Fossmo, skutt to ganger i rask rekkefølge i hodet med en 38. kaliber revolver.

Etter det skal morderen ha blitt stående ved sengen og rettet et skudd mot kvinnens underliv. 23-åringen lå på siden og skuddet traff henne derfor i hoften.

Den 26 år gamle kvinnen som har innrømmet å ha skutt 23-åringen, har tidligere nektet for at det ligger noe sjalusimotiv bak drapet.

- Det handler ikke om sjalusi, ikke om lidenskap, ikke om hevn og ikke om økonomi, har den 26 år gamle kvinnen sagt.

Kraftig våpen

En våpenekspert sier til Aftonbladet at han er i tvil om den 26 år gamle kvinnen greide å håndtere et så kraftig våpen.

- At en liten kvinne helt alene greier å skaffe og skyte med et så tungt våpen, utelukker jeg, sier politiinspektør Jan Sjögren til avisen.

Han opplyser at våpenet veier 1,5 kilo og er 30 centimeter langt når det har lyddemper på.

- Verktøy andres hender

Mandag skal den 26 år gamle kvinnen som er mistenkt for drapet, avhøres på nytt av svensk politi. Kvinnen har nå fortalt om en ”ukjent medhjelper”

- Jeg var et verktøy i noen andres hender, har kvinnen sagt til politiet.

I tillegg til drapet på 23-åringen, er kvinnen også mistenkt for å ha skutt og skadet 23-åringens nabo. Han ligger på sykehus med skuddskader og får nå politibeskyttelse fordi politiet tror den 26 år gamle kvinnen hadde en medhjelper.

I politiavhør har 26-åringen fortalt at hun skjøt de to alene, men at hun ble drevet av en ”indre røst”, skriver Aftonbladet.

Avisen skriver at det fremdeles er klart om ”medhjelperen” kvinnen refererer til er et menneske eller en opplevd person.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere