RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Skjøt ned for fote på bilverksted

Sist oppdatert:
Væpnet med automatgevær, pumpehagle og flere håndvåpen skjøt og drepte David Jordan kona og to tilfeldige ofre på et bilverksted i Tennessee.

Massakren skjedde i byen Jackson i Tennessee tirsdag, melder AP.

Ifølge politiet skjøt og drepte 40-åringen kona Donna Renee Jordan (31) inne på det kommunale verkstedet. Så gikk han ut, der han skjøt ned fire menn som tilfeldigvis var på verkstedet.

Donna Jordan, som arbeidet på verkstedet, døde på stedet av skuddskadene. Et bilbud og en mann som hadde levert en bil til reparasjon døde senere av skadene, mens to andre ble skadd. Tilstanden for de skadde er stabil.

David Jordan ble arrestert kort tid etter av politimenn som forfulgte ham etter massakren. Politiet kjenner ikke motivet for skytingen, men ekteparet skal ikke ha bodd sammen da skytingen skjedde. Jordan skal ha avfyrt flere skudd med en kinesisk-bygget kopi av det russiske automatgeværet AK-47 og et eller flere håndvåpen.

Donna Jordan hadde to barn og to stebarn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere