RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søkkrik homohund kan bli din forlover

Sist oppdatert:
Halvt labrador, halvt dobermann leies ut som ringbærer.

(iOslo.no) Den aristokratiske eieren av den søkkrike hunden Jasper reklamerer nå med kjæledyret som ringbærer og forlover i bryllupsseremonier, melder nyhetsbyrået PA.

Jasper er allerede en av Storbritannias rikeste kjøtere, med et fond på rundt én million kroner i ryggen, og ifølge eieren er han selv homofil. Dermed bærer den nye jobben mer preg av å være en hobby for blandingshunden, som arvet fondet fra en bryggeriformue da den forrige eieren døde.

Eieren, aristokraten Sir Benjamin Slade leier ut sommerstedet Maunsel House i Somerset til borgerlige bryllupsseremonier, og nå er håpet at Jasper blir trekkplaster, spesielt for bryllup mellom homofile. Ifølge Slade er det samkjønnede brylluper som trekker inn mest penger.

Jasper er en blanding av labrador og dobermann, og ifølge eieren en perfekt miks som forlover.

- Han er alltid den som gir mest av seg selv når vi har gjester, og jeg tror han vil være utslagsgivende for å trekke brylluper hit. For det første er han homo selv, og han er den perfekte forlover. Han liker matrester og holder ingen pinlige taler. I tillegg er han kastrert, sier Sir Benjamin til PA.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere