*Nettavisen* Nyheter.

Skrev siste hilsen i blod

Foto: (Reuters/Scanpix)

Mens John lå under togvraket og trodde han skulle dø, skrev han sin siste hilsen til sine barn og kone i blod.

29.01.05 16:03

Han slet med å puste og lå fastklemt under et togsete og metallvrak etter togulykken i Los Angeles denne uken. Med den siste energien han klarte å tvinge fram skrev han det han trodde vil bli sin siste hilsen til sin elskede kone og sine barn.

«Jeg (hjerte) mine barn. Jeg (hjerte) Leslie», skrev John på togvraket.

Brannkaptein Robert Rosario var mannen som fant beskjeden, og han klarte ikke holde tårene tilbake da han fortalte om den til amerikansk TV, skriver LA Times.

Alle ville vite hvem den mystiske beskjeden var fra. Brannvesenet har fått 700 telefoner fra folk som vil vite hvem han er og hvordan det har gått med ham.

Utskrevet
LA Times har klart å finne ut at mannen som skrev beskjeden heter John, og at Leslie er hans kone. Han ble innlagt på et sykehus i Los Angeles etter togulykken, og ble utskrevet torsdag. Også sykehuset er blitt nedringt av folk.

- De vil først og fremst fortelle ham at de ber for ham, sier Adelaida de la Cerda talskvinne for sykehuset.

John selv vil ikke stå fram og fortelle mer om sin historie.

- Jeg er en privatperson og beskjeden jeg skrev var en privat beskjed til min kone og mine barn fordi jeg ikke trodde jeg ville overleve, sier han i en uttalelse sykehuset har viderebrakt til media.

Rørte brannfolk
Saken har rørt ved hjertene til mange californiere, og brannkaptein Carlos Calvillo sier han skjønner hvorfor selv folk som ikke kjenner John bryr seg om ham.

- At denne fyren i denne situasjonen hadde så mye kjærlighet for sin familie, samtidig som han innså at «jeg kommer sannsynligvis til å dø her». Hvordan kan det beskrives med ord, sier en rørt Calvillo.

Hans kollega Rosario var med da John ble båret ut av vraket. Da var John i sjokktilstand.

- Jeg skjønner hvorfor han trodde han ikke ville overleve. Han fortalte at han hadde vondt i ribbeina og han blødde fra livet, sier Rosario.

11 drept
11 mennesker mistet livet i togulykken onsdag. Ulykken ble forårsaket av at en sinnsforvirret mann parkerte en bil på toglinja.

Mannen ønsket å ta sitt eget liv, men gikk ut av bilen før toget traff. Han risikerer nå dødsstraff for drap på 11 mennesker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag