RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrytepave tatt som massemorder

Sist oppdatert:
Ville du også ha blitt skremt til vanvidd av denne telefonsamtalen?

(iBergen.no) Om det var en mørk og stomfull aften vites ikke, men svært uhyggelig ble det utvilsomt for den amerikanske kvinnen som svarte telefonen sin 18. februar.

- Jeg har drept dem alle sammen, peste en ukjent mannsstemme i andre enden av røret.

Skrekkslagen kontaktet kvinnen politiet i Louisiana for å fortelle om den skumle oppringningen. Det ble en smal sak for politiet å spore opp mannen som ringte. Ved hjelp av anrops-ID ble 29 år gamle Thomas Ballard snart lokalisert til Delhi i Louisiana og politiet gikk umiddelbart til aksjon mot boligen hans, klar til å pågripe en mulig massemorder.

Men det viste seg snart at de ikke hadde med en grusom og blodtørstig drapsmann å gjøre. For de eneste 29-åringen hadde noensinne drept, var fiendene i et dataspill. I sin elleville glede over å ha klart å knekke samtlige av spillets «bad guys», ringte Ballard til en kamerat for å skryte. Han slo imidlertid feil telefonnummer og formidlet dermed budskapet til den ukjente kvinnen, ifølge The News Star.

Men den uheldige spilleren slapp likevel ikke unna. For før utrykningen til Ballards hjem, kom politiet over en fem år gammel pågripelsesordre på ham for narkotikabesittelse i Baton Rouge. Han ble dermed pågrepet og senere utlevert.

- Det var merkelig hvordan det hele skjedde. Slike ting kan du bare ikke dikte opp, sa politibetjent Julie Lewis ved Louisiana State Police til The News Star.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere