*Nettavisen* Nyheter.

Skuddoffer tror jeger bommet

krim sverige

krim sverige

Kvinnen som skal ha blitt skutt i hodet av sin 58 år gamle norske samboer, gjetter at hun ble skutt av en jeger som trodde hun var et dyr.

14.01.04 10:26

- Min datter gjetter på at en jeger kan ha tatt feil av henne og et dyr og skutt, sier 20-åringens mor til Värmlands Folkblad.

Fengslet til 6. november
Mandag ble 20-åringens 58 år gamle norske samboer pågrepet, mistenkt for drapsforsøk på kvinnen.

58-åringen ble torsdag formiddag varetektsfengslet frem til 6. november, opplyser informasjonssjef Sten Person hos politiet i Värmland til TV 2 Nettavisen.

- Han er varetektsfengslet på grunnlag av mistanke om drapsforsøk, alternativt grov vold mot kvinnen, samt brudd på våpenloven, sier Persson.

Informasjonssjefen opplyser at mannen nekter for drapsforsøk, men sier at 58-åringen i Arvika tingrett torsdag morgen innrømmet at han har begått brudd på våpenloven.

Politiet mener 58-åringen skjøt sin samboer i hodet og lot henne ligge igjen i skogen for å dø 12. august i år.

Først 14. august ble kvinnen funnet ved et tjern ved Koppom og fraktet til Ullevål sykehus. Kvinnen ligger nå på Sentralsykehuset i Karlstad.

Funnet naken og nedkjølt
Da kvinnen ble funnet, lå hun naken og sterkt nedkjølt ved et tjern på Koppom. Et stykke unnå lå kamuflasjeklærne hennes.

20-åringens mor, som tidligere har vært samboer med 58-åringen, sier til den svenske avisen at hennes datter sannsynligvis aldri får tilbake synet etter hodeskadene hun ble påført.

- Det har vært tungt å fortelle henne dette, sier moren til avisen.

Moren opplyser at hennes 20 år gamle datter fortsatt lider av hukommelsestap etter hendelsen.

- Hun husker ikke noe av det som har skjedd siden den tirsdagen hun forsvant, sier moren til Värmlands Folkblad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.