RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter inspirert av «American Psycho»

Sist oppdatert:
Da den nye kompisen sovnet under nachspielet, fant den svenske slakteriarbeideren frem kjøttkniven.

30. juli i år hadde slakteriarbeideren Mattias en skikkelig dårlig dag. Han drakk vin for å bli i bedre humør, og så gikk han til en bar i Gottsunda utenfor Uppsala, skriver Expressen.

Der kom Mattias i snakk med en 38-åring han aldri hadde sett før. De to fikk en god tone, og 38-åringen ble med Mattias hjem på nachspiel.

Ville ikke søle blod
Da 38-åringen sovnet på sofaen, tok Mattias frem slakterkniven han hadde fått da han ble kåret til «Månedens medarbeider» på slakteriet.

Inspirert av den blodige boken og filmen «American Psycho», la han søppelsekker på gulvet for å unngå å søle så mye blod. Så tok han på seg gummihansker og skar over halsen på sin nye kamerat.

- Jeg sa at han skulle gå hjem. Man han skjønte det ikke. En normal reaksjon da er vel at man kaster ut folk, men i stedet skar jeg over halsen hans, har slakteriarbeideren forklart i avhør.

Fniste til politiet
Etter drapet ringte Mattias til politiets nødtelefon. Han lo og fniste da han fortalte at han hadde drept en mann han hadde møtt samme kveld.

Drapsmannens omgangskrets er sjokkert etter hendelsen. Ifølge advokaten hans kan Mattias innimellom flykte fra virkeligheten og leve seg inn i roller som i en film.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere