*Nettavisen* Nyheter.

Slik endte flyturen for full passasjer

Foto: Andy Ellwood

Stroppet fast til flysetet da medpassasjerene gikk lei halvveis til New York.

05.01.13 21:31

En full passasjer ble tapet fast til flysetet av en medpassasjer på en flytur fra Island til New York torsdag. Hendelsen skjedde om bord i et fly som tilhørte flyselskapet Icelandair.

Medpassasjeren skal ha fått nok etter at den fulle passasjeren angivelig gikk til angrep med kvelertak på en kvinnelig passasjer. I tillegg skal den fulle passasjeren ha spyttet på andre folk om bord i flyet, og skrek at flyet ville styrte.

- Drakk opp all taxfree-spriten
En av passasjerene tok bilde av mannen, som var bundet fast til flysetet, og sendte bildet til en blogger som postet det på nett.

- Passasjeren drakk opp all taxfree-spriten på flyturen fra Island til JFK i går, skriver bloggeren under bildet.

- Da han ble ustyrlig - blant annet ved å forsøke å kvele kvinnen ved siden av ham og skrike at flyet ville styrte - så tok andre medpassasjerer seg hånd om ham og bandt ham fast resten av flyturen. Han ble eskortert ut av flyet av politiet da det landet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Wikimedia Commons

Islandsk pass
Mannen som er i 40-årene, ble arrestert på flyplassen JFK i New York. Han ble deretter sendt til et sykehus i Queens for en legesjekk.

- Han hadde islandsk pass, sier Ron Marsico, som er talsperson for lufthavnen.

Guðjón Arngrímsson i Icelandair bekrefter at mannen hadde en farlig oppførsel. Arngrímsson ønsker imidlertid ikke å kommentere bildet.

Flyturen fra Reykjavik til New York tar drøyt fem timer, og det var cirka to timer igjen av flyturen da mannen ble bundet fast, ifølge islandske medier. Påtalemyndigheten i USA kan ikke sikte mannen fordi ingen av de andre passasjerene vil avgi forklaring om hendelsen til politiet.

Kilder: Daily Mail, The New York Post, mbl.is

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.