RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik endte flyturen for full passasjer

Foto: Andy Ellwood
Sist oppdatert:
Stroppet fast til flysetet da medpassasjerene gikk lei halvveis til New York.

En full passasjer ble tapet fast til flysetet av en medpassasjer på en flytur fra Island til New York torsdag. Hendelsen skjedde om bord i et fly som tilhørte flyselskapet Icelandair.

Medpassasjeren skal ha fått nok etter at den fulle passasjeren angivelig gikk til angrep med kvelertak på en kvinnelig passasjer. I tillegg skal den fulle passasjeren ha spyttet på andre folk om bord i flyet, og skrek at flyet ville styrte.

- Drakk opp all taxfree-spriten
En av passasjerene tok bilde av mannen, som var bundet fast til flysetet, og sendte bildet til en blogger som postet det på nett.

- Passasjeren drakk opp all taxfree-spriten på flyturen fra Island til JFK i går, skriver bloggeren under bildet.

- Da han ble ustyrlig - blant annet ved å forsøke å kvele kvinnen ved siden av ham og skrike at flyet ville styrte - så tok andre medpassasjerer seg hånd om ham og bandt ham fast resten av flyturen. Han ble eskortert ut av flyet av politiet da det landet.

Islandsk pass
Mannen som er i 40-årene, ble arrestert på flyplassen JFK i New York. Han ble deretter sendt til et sykehus i Queens for en legesjekk.

- Han hadde islandsk pass, sier Ron Marsico, som er talsperson for lufthavnen.

Guðjón Arngrímsson i Icelandair bekrefter at mannen hadde en farlig oppførsel. Arngrímsson ønsker imidlertid ikke å kommentere bildet.

Flyturen fra Reykjavik til New York tar drøyt fem timer, og det var cirka to timer igjen av flyturen da mannen ble bundet fast, ifølge islandske medier. Påtalemyndigheten i USA kan ikke sikte mannen fordi ingen av de andre passasjerene vil avgi forklaring om hendelsen til politiet.

Kilder: Daily Mail, The New York Post, mbl.is

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere