Gå til sidens hovedinnhold

Slik er det å reise med luksusflyet

Kris dokumenterte flyturen og forsynte seg av alt som førsteklasse hadde å by på. Se videoen.

De færreste har vel råd til å fly førsteklasse. Men nå kan du i det minste oppleve en førsteklasses flytur i bildeform.

Flypassasjer Kris dokumenterte nemlig store av flyturen han hadde på luksusflyet til selskapet Emirates Airlines A380 i april i 2011.

Han betalte dyre dommer for billetten, og ville ikke gå glipp av noe av luksusen om bord på jumbojeten.

I løpet av den tre timer lange flyturen fra Bangkok til Hongkong, boltret Kris seg i luksus. Han forsynte seg grådig av alt som førsteklasse hadde å by på, deriblant dyr champagne, gourmetmåltider, gratis drinker og til og med en dusj i titusenmeters høyde.

Utstyrt med egne suiter
På førsteklasse er flysetet plassert i et eget avlukke, omtalt som suite, slik at passasjeren skal få nyte privatlivet om ønskelig.

Flysetet kan omgjøres til en liten seng, og foran Kris sto det et lite bord med TV, champagne og en skål med godteri. Flysetet er også en massasjestol, noe Kris nøt til det fulle under flyturen.

Ved siden av flysetet står det plassert en minibar, og rullgardinene på vinduet er naturligvis styrt elektrisk.

- Om du verdsetter privatlivet over alt, så kommer du til å elske våre førsteklasses suiter. Hver suite er utstyrt med skyvedør, en personlig minibar, justerbar omsluttende lys, eget bord, speil, garderobe og en skillevegg, skriver flyselskapet på sine nettsider.

- Dersom du ønsker å strekke ut beina og sove, så vil besetningen vår omgjøre flysetet ditt til en flat seng med madrass, slik at du kan ankomme din destinasjon helt uthvilt.

Dusje i 30.000 fots høyde
Passasjerene på førsteklasse kan også ta seg en dusj på et luksusbad, som er innredet i valnøttre og marmor, eller ta seg en tur i baren for å nyte en drink sammen med andre passasjerer.

- Vi har forståelse for at flyreiser kan være slitsomme, spesielt under lange flyturer. Derfor har vi inkludert to spa-dusjer om bord som en del av førsteklasseopplevelsen på Emirates A380, skriver flyselskapet.

Til middag får førsteklassepassasjerene et festmåltid servert i porselen med sølvbestikk. Salt- og pepperposene er naturligvis byttet ut med elegante bøsser, og vinen er servert i et stort vinglass.

Flyselskapet tilbyr også sine førsteklassepassasjerer alt av underholdning som TV, TV-spill og musikk. Passasjeren har tilgang på filmer og 1400 TV-kanaler.

Filmen til Kris, som er lagt ut på YouTube, avslutter med at en flyvertinne rer opp sengen til Kris og pakker ham inn med dynen.

Ifølge Daily Mail kostet den tre timer lange flyturen 650 dollar, noe som utgjør i underkant av 4000 kroner.

Se flyturen til Kris nedenfor.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot