RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Empics/Scanpix)

Slik lurte hun sine elskere

Sist oppdatert:
Den britiske kvinnen møtte sine ofre, forførte dem og stjal pengene deres.

Emma Golightly kom i kontakt med menn via sjekkesteder på internett. 22-åringen fortalte to av ofrene at hun hadde brystkreft, for å få dem til å gifte seg med henne før hun skulle «dø.»

Kvinnen hevdet at hun var styrtrik, og ga elskerne haugevis av gaver. Men rikdommen fantes ikke, og hun etterlot mennene med tilsammen 100 000 pund i gjeld. Onsdag faller dommen i Newcastle, melder The Sunday Herald.

I løpet av de siste årene var hun gift to ganger, ferierte i Jamaica, kjøpte en Land Rover og leide seg inn på utallige hotellsuiter mens hun øste gaver over sine elskere. Golightly var ikke redd for å bruke penger, såfremt de kom fra kredittkortet til intetanende menn.

Kontaktannonser
Hun kom i kontakt med sine ofre via nettsteder for single. Målet var å komme i kontakt med rike menn og plyndre kredittkortene deres. Dommeren må nå ta stilling til om hun bevisst gikk inn for å lure mennene, eller om hun selv trodde på romansene.

Da hun kom i kontakt med en ny mann avslørte hun for sine elskere at hun var styrtrik, men også i ferd med å dø av kreft. Flere av mennene sa seg villige til å gifte seg med henne, for å imøtekomme hennes ønske om å dø som gift kvinne. I virkeligheten var hun verken millionær eller døende.

Rundlurt
For en av ektemennene tok det flere måneder før han innså at det var hans eget kredittkort som ble tappet til bryllupsgaver og Jamaica-turen hun hadde insistert å betale for.

Ifølge The Daily Mirror har kvinnen i retten innrømmet å ha lurt til seg varer for en verdi av nærmere 25 000 pund, og å ha forsøkt å ta til seg ytterligere 100 000 ved bedrageri og tyveri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere