*Nettavisen* Nyheter.

Slo barna med balltre

Ekteparet pisket og slo sønnen (11) og datteren (13) hvis de ikke trente før frokost.

10.08.07 21:30

En mann og hans kone er arrestert for å ha mishandlet sine to adoptivbarn i McDonough, skriver Atlanta Journal.

Svett, skitten og redd
Earl Thomas Dinkler (42) og hans kone Deborah Williamson Dinkler (41) står nå tiltalt for mishandling av sine egne barn. Politiet startet etterforskningen etter at noen av familiens naboer ringte 911 sist lørdag.

Politiet sa at ekteparets 13 år gamle datter kom til naboenes hus lørdag morgen. Hun var svett og utmattet, og var redd for å dra hjem til foreldrene - men hun skal ha gått sin vei før naboene fikk hjulpet henne. Senere samme dag kom jenta tilbake. Hun var skitten, svett og sulten.

Jenta har fortalt naboen at hun hadde gjemt seg under huset deres i to timer, i frykt for å bli straffet for å ikke trene.

Slått med balltre
- Barna hadde blitt tvunget til å løpe 15 runder rundt huset før frokost, hver eneste dag, de siste fire årene, forteller politibetjent Kyle Helgerson.

Straffen datteren og sønnen (11) fikk hvis de ikke løp, var å bli pisket med et belte eller slått med et balltre, står det i politirapporten.

Ingen mat
Faren skal ha oppgitt at løpingen og piskingen var en måte å lære barna disiplin, og takle deres aggressive holdning. Han fortalte politiet at de ikke fikk lov til å spise før de hadde gjort ferdig rundene, men de kunne få vann hvis de ble tørste.

Da politiet tok barna med til sykehuset for undersøkelser, fant de utallige blåmerker og sår på begge to. Barna har blitt plassert på barnehjem inntil videre.

Dinkler-ekteparet skal i retten den 17. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.