*Nettavisen* Nyheter.

Sløste bort 40 millioner

Kathy Trant mistet ektemannen 11. september 2001. Forsikringssummen på 40 millioner har hun svidd av på sko, luksusreiser og brystoperasjoner.

Dan Trant var en av de som døde i angrepet mot World Trade Center i New York 11. september 2001. Etter begravelsen ble enken Kathy rammet av en depresjon. Hun møtte mye sympati, og mottok i tillegg pengedonasjoner fra ukjente mennesker. Hun fikk også en betydelig millionsum i forsikringserstatning, og hadde plutselig 35 millioner kroner mellom hendene. Nå er alt borte.

- Jeg brukte pengene som om de var monopolpenger, forteller hun selv.

Etter at hun hadde fått pengene, startet hun først med å totalrenovere familiens hus på Long Island utenfor New York.

- Å få kjøpe nye ting var det som holdt meg flytende, forteller hun til New York Post.

Hun brukte over to millioner kroner på å anlegge en basketbane som også kunne funke som tennisbane. Ved siden av bygde hun et boblebasseng. Heller ikke innendørs ble det spart på kronene. Huset fikk nytt kirsebærgulv, og hun shoppet sju store plasmaskjermer.

Eget sko-rom
Siden begynte Kathy å shoppe sko. Hun betalte mellom 5000 og 7000 kroner paret, og ble til slutt nødt til å innrede et eget rom til alle skoene. Da hadde hun brukt mellom tre og fire millioner kroner på sko. Håndvesker var et annet favorittobjekt, gjerne til 30.000-40.000 kroner hver.

- Jeg skjemmes. Det er ekkelt, og jeg forteller det bare for å hjelpe andre.

Kathy Trant kjøpte seg også biler, en rekke luksusbiler. Hun spanderte også på seg reiser til Italia, Asia eller Jamaica.

25.000 i driks
En gang hun hadde fått ansiktsbehandling, ga hun 25.000 kroner i driks.

- Jeg ville hjelpe henne å gjennomføre en brystoperasjon, forteller Kathy til avisen. En av hennes venninner fikk også penger til å fikse på brystene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.