RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Reuters

Småbarn overlevde i villmarken

Sist oppdatert:
Etter en natt på bar bakke ble smårollingene funnet under en kvisthaug.

To og et halvt år gamle Dakota Vincent og tre år gamle trista Reeve-Norman forsvant i den australske bushen. Først over et døgn etter at de forsvant fra et feriehus ved Yallingup ble de funnet gråtende under en haug med kvister og løv.

Deanne Reeve-Norton and Daniel Foley gleder seg over at lille Trista ble funnet i god behold.
Deanne Reeve-Norton and Daniel Foley gleder seg over at lille Trista ble funnet i god behold.

De to småbarna ble meldt savnet 10.30 søndag. Politi og redningsteam med helikoptre hadde ikke annet å gå etter enn bitte små fotspor langs en sti og en etterlatt lekebil i gresset.

Leteteamene matte gi seg søndag kveld på grunn av dårlig vær med regn og bare 11 grader. Mandag deltok over 300 personer i søket.

Ekteparet Merilyn og Graham Hutton var for gamle til å delta i det organiserte søket, og Graham skal ha en kneoperasjon neste uke. Ekteparet ville likevel hjelpe og lette i et område som egentlig skulle gjennomsøkes dagen etterpå.

- Jeg hadde bare en følelse av at vi burde gå dit, sier Merilyn. Gjennom lyden av vinden og helikoptrene hørte hun et lite pip, og det viste seg å være to svært forkomne småbarn som ville hjem til mamma.

- Den vesle jenta var Ganske skravlete. Jeg spurte om de hadde fått sove, og hun sa: ’Ja på bakken. Vi sov på bakken,’ forteller Merilyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere