RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snakker ut om homseryktene

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Prins Carl Philip synes det er litt spesielt å være homseikon, men hyggelig å være populær. I anledning 25-årsdagen snakker han for første gang ut om de falske homseryktene.

Svenske prins Carl Philip fyller 25 år torsdag, og har i den sammenheng gitt et eksklusivt intervju til Aftonbladet. Prinsen kommenterer blant annet de hardnakkede ryktene om at han er homofil, rykter som har holdt seg i live til tross for at han har vært kjæreste med Emma Pernald i fem år. Ryktene har naturlig nok gjort ham svært populær blant svenske homser.

- Det er litt spesielt, men å være populær er vel alltid hyggelig, ler Carl Philip da Aftonbladets journalist drar fram ryktene.

Den svenske prinsen er foreløpig ikke sikker på hvilken yrkesvei han skal velge.

- Jeg interesserer meg for design og reklame, men skal også gjennomføre en militær utdannelse i sommer som gjør meg til løytnant, sier Carl Philip. Prinsen legger til at han trives godt i militæret, og alltid har følt seg som en av gjengen der.

I intervjuet røper Carl Philip at han privat er som en helt vanlig ung mann. Han tilbringer mye tid med sine kompiser, ser på video, spiller tv-spill og lufter hunden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere