RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snikskytterens tegninger for retten

(Fairfax County Circuit CourtWeb)
Lee Boyd Malvos forsvarere legger frem 18-åringens tegninger som bevis på at gutten er hjernevasket. Se tegningene her.

Noen av tegningene, som er offentliggjort på Fairfax Countys hjemmesider, viser en politimann i et kikkertsikte, og hellige krigere. En tegning viser to raketter på vei mot Det Hvite Hus i midten av et kikkertsikte. "Velkommen til den nye krigen. Du er er aldri trygg noe sted", har Malvo skrevet. Andre tegninger viser Saddam Hussein, Moammar Gaddafi, Osama bin Laden

- Tegningene viser at Malvo fortsatte å være selvdestruktiv etter at han ble satt i fengsel, sa forsvarsadvokat Craig Cooley i rettssalen torsdag, melder CNN.

Forsvarerne fastholder at Malvo ble gjort til barnesoldat av 42 år gamle John Allen Mohammad, som er blitt dømt til døden for sin rolle i serien av snikskytter-drap i Washington-området i fjor.

Malvo er tiltalt for drapet på FBI-analytiker Linda Franklin 14.oktober 2002. Han har erklært seg ikke skyldig i overlagt drap og terrorisme.

Advokat Cooley viste til et av Malvos selvportrett.

- Det er ham i fengselscellen, og han har tegnet seg selv litt mer muskuløs enn det han egentlig er... Men se på hva han gjør. Han gjemmer ansiktet sitt fordi han er flau. Han skammer seg. Over hodet har han skrevet: "fiaskoens ansikt", og nederst på siden har han skrevet: "fiasko betyr døden. Beklager, far", fordi Lee mente han var skyld i at hans og Muhammads oppdrag mislyktes, sa forsvareren ifølge CNN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere