RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøstorm skaper kaos i USA

Deler av USA er rammet av kraftige snøstormer denne helgen. På 8th avenue i New York gikk bilene med snøploger i skytteltrafikk.
Deler av USA er rammet av kraftige snøstormer denne helgen. På 8th avenue i New York gikk bilene med snøploger i skytteltrafikk. Foto: EPA/Peter Foley
Sist oppdatert:
I Massachussets er det erklært unntakstilstand på grunn av massive snøstormer, som herjer både i Midtvesten og på østkysten av USA.

I noen deler av Massachussets er det ventet over en meter snø i helgen, i tillegg til flom på kysten og vind nær orkan styrke. Guvernør Mitt Romney erklærte unntakstilstand i staten på lørdag, og aktiverte nasjonalgarden i tilfelle kystområder skulle måtte evakueres.

Hundrevis av flyavganger ble kansellert lørdag og en flåte av lastebiler med snøploger ble kommandert ut på veiene for å rydde snø. Den midtre delen av USA ble sammen med den nordlige østkysten rammet av massive snøstormer lørdag. I enkelte deler av disse områdene ventes det å falle over en halv meter snø i løpet av helgen.

I tillegg til snøstormen er det uvanlig kaldt over store deler av USA

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere