*Nettavisen* Nyheter.

Solgte Garasjegulv-Jesus

Foto: Scanpix

Flekken i garasjen innbrakte 9000 kroner.

Da Deb Serio flyttet en bøtte med fugemasse som sto på garasjegulvet, kikket Jesus opp på henne fra gulvet. Nå har hun blitt nesten 9000 kroner rikere ved å selge betongbiten på eBay.

- Jeg trodde aldri at jeg skulle få noe, for å være ærlig, sier Serio til AP.

- Gråter ikke
På eBay reklamerte læreren med at flere av elevene hennes var enige i at bildet er av Jesus. Hun opplyser også eventuelle kjøpere om at bildet ikke forandrer seg, gråter eller gjør noe annet enn å ligne Jesus.

Kjøperen, som identifiserer seg på eBay som islandoffthecoast, betalte Deb Serio 1525, 69 dollar for å skjære ut bildet fra garasjegulvet og sende det til ham.

Jesus valgte småbyen Forest, Virginia til å vise seg i fugemasseform. Tidligere har han også manifestert seg på østersskjell, hundedører, vannmelonskall og diverse trær og steiner, ifølge bloggen Madonna of the toast, som registrerer påståtte bilder av Jesus og Maria som dukker mirakuløst opp.

- Ikke mirakel
Selv er Deb Serio lutheraner, og hevder at hun ser på flekken som en merkelig hendelse snarere enn et mirakel.

- Det er noen som trenger denne typen ting til å komme i gang med sin reise i troen. Jeg gjør ikke det. Derfor har jeg ikke noe imot å skilles fra den, sier Serio, som først oppdaget flekken for et år siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.