*Nettavisen* Nyheter.

Søstrene ble partert

De to kvinnene som ble funnet drept i sin leilighet mandag var søstre. Nå kommer det også fram at de ble partert.

18.09.08 23:39

Britisk politi har identifisert de to kvinnene som Yasmine Larbi-Cherif (22) og Sabrina Larbi-Cherif (19). De var opprinnelig fra Algerie, men skal ha bodd i Storbritannia i ni år.

Politiet i West Midlands startet en drapsetterforskning etter at de to likene ble funnet. Over 80 etterforskere har jobbet døgnet rundt med etterforskningen.

Døde av stikkskader
Obduksjonen viser at begge kvinnene døde av stikkskader.

Ifølge Daily Mail, ble de to søstrene funnet partert.

Kvinnene skal ha flyttet til treromsleiligheten bare noen få måneder før de ble drept.

Beboere antyder at en av søstrene muligens hadde gjort det slutt med kjæresten nylig. De snakket om flere krangler mellom en av søstrene og en mystisk mann like før drapene. Beboerne hadde overhørt en rekke krangler fra luksusleiligheten i Birmingham.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Ofrene ble funnet av portvakten mandag ettermiddag. Portvakten har fortalt beboerne at han møtte et grusomt blodbad etter at han brøt seg inn i leiligheten mandag. Det var bekymrede slektninger som ba portvakten om å gå inn i leiligheten etter at de ikke hadde fått kontakt med kvinnene på flere dager.

Naboer har fortalt om en vill fest i den samme etasjen lørdag kveld.

Politiet har ingen bevis for at søstrene hadde hatt fest i timene før de ble drept. De avviste også antydninger om at de to drepte kvinnene skal ha vært prostituerte.

Fortsatt i varetekt
En 28 år gammel mann fra Birmingham ble arrestert tidlig tirsdag morgen. Mannen ble arrestert da han holdt på å gå om bord i en ferge, alle fergeleiene hadde blitt varslet. Han skal være en bekjent av kvinnene, men de var ikke i slekt.

Mannen er fremdeles i varetekt, mistenkt for drapene. Etterforskerne vil fortsette avhør av ham.

Kvinnenes far skal trolig reise fra Algerie for å identifisere likene. Moren til de drepte kvinnene skal være bosatt i Birmingham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.