RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sov som Diana for 400.000

Sist oppdatert:
For 400.000 kroner kan du sove i prinsesse Dianas seng. Nå vil hennes bror tjene penger på sin døde søster.

(SIDE2): Det er Daily Mirror som avslører at Dianas bror, jarl Spencer (41), vil leie ut hennes soverom til rike amerikanere. Annonsen står på trykk i et eksklusive magasin for personer som har Centurion-kort, som gis til American Express sine mest eksklusive kunder.

Spencer lover en privat weekend på familiens eiendom Althorp der «Prinsesse av Wales’s soverom» lanseres som en av hovedattraksjonene. Her overnattet Diana flere ganger med prins Charles mens de var gift.

Etter at Diana døde i 1997 har Spencer avstått fra å leie ut Althorp, men nå har han ombestemt seg, og mange er opprørte.

- Han sitter allerede godt i det, men nå kan han åpenbart ikke la være å tjene enda mer penger, sier en kilde ved hoffet til Daily Mirror.

- Spøkelser og bar
Spencer forventer at mennesker med ekstremt mye penger er interesserte i å betale for å oppleve hvordan Diana hadde det.

Han kan også tenke seg å leie ut til større grupper. I annonsen står det blant annet at det spøker i visse rom, at baren er åpen og at den kan fylles opp etter gjestenes ønsker.

-Men om du ønsker internettilgang i hvert rom er du kommet til feil sted. Hit reiser du når du har sett alt annet, heter det i annonsen.

Dianas soverom fikk hennes i 2003. Før det var rommet oppkalt etter Edward VII.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere