RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania er best på fest

Ekspertene og turistene er enig om at det at spanjolene kan lage liv.

(SIDE2): Er det uteliv eller fest som skal prioriteres på ferien, så er Spania et naturlig valg. I sin årlige rapport fra reiselivet verden over har Future Brand kåret landet til verdens beste land for uteliv.

50 reiselivseksperter og 2600 turister har blitt spurt om hva de mener om utelivet rundt i verden, og konklusjonen var klar. Spanias uteliv er en måte å leve på, hvor lokale og turister som henger sammen ute for å oppleve de mange mulighetene nattetimene byr på, skriver Zine Travel. Et yrende folkeliv, sangria, salsa og tapas gjør at Spania havner øverst på listen.

Rangeringen av verdens beste utelivsnasjon skjer for første gang. På listen finner vi ellers USA, Brasil, Thailand, Singapore, Australia, Storbritannia, Mexico, Italia og Japan.

Future Brand har i sin årlige rapport ellers mye annet godt å si om feriefavoritten Spania. Landet havner som nummer syv på den totale listen over verdens mest attraktive turistdestinasjon. Når det gjelder tilbudet av kunst og kultur rangeres de som nummer ti og niendeplass hva restaurantopplevelser angår.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere