RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spion: - Diana ble drept

Den tidligere MI6-spionen Richard Tomlinson (44) mener at prinsesse Diana kan ha blitt drept.

Konspirasjonene rundt dødsfallet til prinsesse Diana vil ingen ende ta. En tidligere spion i den britiske etterretningstjenesten MI6, hevder at dødsulykken i tunnelen i Paris virker påfallende lik en drapsplan som var tiltenkt Serbias tidligere president Slobodan Milosevic.

Dette fortalte 44-åringen under Diana-høringen i London denne uken, melder Daily Mail.

Arrangert bilulykke
Tomlinson hevder at han så tre av etterretningstjenestens drapsplaner i 1992. En av planene omhandlet en arrangert bilulykke. Og Tomlinson utelukker ikke at drapsplanen, som opprinnelig var tiltenkt Milosevic, ble brukt til å drepe prinsessen og hennes elsker Dodi Al-Fayed.

- Det fantes til og med en idé om hvordan man kunne utføre dette, som for eksempel å desorientere Milosevic’ sjåfør ved å bruke et blendende sterkt lys, sier Tomlinson.

Flere vitner i tunnelen i Paris hevder at de så et sterkt, hvitt lys like før Diana og Dodi Al-Fayed krasjet sensommeren 1997.

- MI6 har kapasiteten til å arrangere ulykker, enten det dreier seg om helikopter, fly eller bil, fortalte Tomlinson under høringen via videolink fra Marseille.

- Kongehuset sto bak
Mohamed Al-Fayed, faren til Dodi, har hele tiden hevdet at britiske etterretningstjenester drepte sønnen og Diana på oppdrag fra det britiske kongehuset.

Slobodan Milosevic døde i 2006 i Haag da han satt tiltalt for krigsforbrytelser og brudd på menneskerettigheter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere