RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sørger over sin drepte familie

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Her tar William Petit farvel med kona og sine to døtre, som ble brutalt drept forrige uke.

Foran 2000 sørgende tok William Petit jr. (50) et siste farvel med kona Jennifer og døtrene Hayley (17) og Michela (11) lørdag. Dette var første gang legen viste seg offentlig etter at resten av familien hans ble drept under et ran forrige mandag.

Fremdeles sterkt preget av hendelsene og med tydelige blåmerker i ansiktet, ba Petit om at de tilstedeværende skulle gå ut og være snille mot sin neste:

- Spre budskapet
- Hjep en nabo, kjemp for en god sak, elsk familien deres. Jeg forventer at hver og en av dere går ut og sprer budskapet til disse tre fantastiske kvinnene. Takk, sa Petit, ifølge ABC News.

- Å miste elleve år gamle Hayley er det verste av alt. Hun fikk aldri muligheten til å vise oss hvor strålende hun kunne blitt, sa en gråtkvalt pappa om sin yngste datter.

Wiliam var eneste overlevende etter at narkomane Joshua Komisarjevsky (26) og Steven Hayes (44) brøt seg inn i familiens hus i Connecticut på USAs østkyst.

Voldtatt og drept
Innenfor dørene ble faren slått i hodet med et balltre, bundet fast og slengt i kjelleren. I mellomtiden ble døtrene bundet fast til hver sin seng og voldtatt av inntrengerne. Moren Jennifer ble kvalt. Deretter satte ranerne fyr på huset. William klarte å komme seg ut av det brennende huset, mens resten av familien omkom.

De grufulle drapene har vekket oppsikt både i USA og i resten av verden. De to siktede er begge tidligere straffedømt for narkotikaforbrytelser. De ble tatt av politiet på vei ut av det brennende huset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere