RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statsminister i livsfare

Sist oppdatert:
Statsminister Anders Fogh Rasmussen var i livsfare etter at han ble angrepet av en rasende bi-sverm.

Den danske statsministeren klippet hekken rundt sitt trehus i Nærum sist søndag, da han helt uten forvarsel ble angrepet av en stor bi-sverm, skriver Ekstrabladet.

Stukket
Med fektende hender og i fullt firsprang over gressplenen forsøkte den omstridte statsministeren å forsvare seg mot den rasende svermen. Fem-seks bier klarte likevel å stikke ham både i hodet og på halsen.

Stikkene fikk Fogh Rasmussen til å hovne voldsomt opp i ansiktet og på halsen, og sikkerhetsfolkene fra Politiets etterretningstjeneste så ingen annen utvei enn å tilkalle ambulanse.

Kort tid etter var ambulansen på plass, og satte igang førstehjelp. Legen vurderte hevelsene etter stikkene som så alvorlige at han mente den danske statsministeren og Bush-vennen sto i fare for ikke å få luft.

Fikk innsprøyting
Han ga Rasmussen adrenalin-innsprøyting for å få blodårene til å trekke seg sammen, slik at statsministeren kunne få blod til hjernen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere