Gå til sidens hovedinnhold

Stevie Wonder gikk i dørken

Det ble knall og fall i den amerikanske valgkampen søndag.

(SIDE2): Michelle Obama entret scenen sammen med Stevie Wonder da Barack Obama søndag drev valgkamp i Los Angeles. Entreen gikk ikke helt som planlagt, og blinde Stevie Wonder falt så lang han var.

Han har imidlertid vært ute en vinternatt før, og kom med følgende kommentar da han fikk samlet seg og holdt tale for de fremmøtte.

- Jeg var for opptatt med å se på Michelle som USAs neste førstedame, vitset han etter dette fallet. Den levende legenden er en av kjendisene som støtter opp om presidentkandidat Barack Obama.

Se video av fallet under

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

214097

Les mer om det amerikanske presidentvalget:
Arnolds kone støtter Obama
Obama leder sensasjonelt

Wonder er som nevnt en av flere artister støtter Barack Obama. Rapper og primus motor i gruppa The Black Eyed Peas' Will. i. Am har laget en sang av Obamas taler i valgkampen til nå. Den er ekstremt stjernespekket og består av blant andre: Jesse Dylan, will.i.am, Common, Scarlett Johansson, Tatyana Ali, John Legend, Herbie Hancock, Kate Walsh, Kareem Abdul Jabbar, Adam Rodriquez, Kelly Hu, Adam Rodriquez, Amber Valetta, Eric Balfour, Aisha Tyler, Nicole Scherzinger og Nick Cannon.

Les mer om videoen og se den her

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut