RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styrtet 200 meter i døden

Sist oppdatert:
Bare tre mennesker overlevde da en overfylt buss styrtet ned i en 200 meter dyp kløft i Mexico.

SE VIDEO:Buss utfor stup

Følg saken på mobil

Sørgende familiemedlemmer ankom mandag et midlertidig likhus på en skole i byen Maltrata.

Ulykken skjedde mandag morgen. Det er den verste bussulykken i Mexico på lengre tid, selv om bussulykker der flere dusin omkommer er relativt vanlig, melder AP.

Bussen kjørte av veien nær byen Maltrata i delstaten Veracruz, omkring 200 kilometer øst for Mexico City. 57 mennesker mistet livet.

Livsfarlig vei
Åstedsgranskerne er fremdeles usikre på hvorfor ulykken skjedde, men sier bussen kjørte for fort da den braste av motorveien som knytter Mexico City og havnebyen Veracruz sammen. Dette regnes for å være en av Mexicos farligste veistrekninger.

Kjøretøyet braste gjennom et autovern før det styrtet til bunnen av en 200 meter dyp kløft. Bussen ble slått til pinneved, og begge akslingene revet av.

Til Tequila
Blant de drepte var en 13 år gammel gutt. Kun tre mennesker overlevde: en mann og en kvinne, og en åtte år gammel jente. Tilstanden for de to voksne var mandag morgen alvorlig. Jenta var ved bevissthet, men hadde en rekke bruddskader.

Bussen frakte 60 personer til en samling i Tequila. Passasjerene skal ha tilhørt kristne forsamlinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere