RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suppesøl ble nødlanding

En lekk kjele med sjampinjongsuppe tvang Ryanair-flyet til å nødlande.

En passasjer på en Ryanair-flight fra Budapest til Dublin måtte mandag få legebehandling etter at en suppebeholder i et skap over setet hans hadde begynt å lekke ned, melder avisa The Guardian på nett. Suppen rant ned i mannens ansikt og nakke og førte til at halsen hovnet opp og han fikk problemer med å puste.

I en pressemelding sier Ryanair at det dreide seg om en champignonsuppe som hadde ført til en allergisk reaksjon hos mannen.

Boeing 737-flyet måtte foreta en nødlanding og de andre passasjerene ventet i to timer mens mannen fikk legebehandling, ifølge avisa.

- Det er vanlig prosedyre å fly til nærmeste flyplass når en passasjer trenger medisinsk behandling, sier en talskvinne for selskapet.

Nylig måtte 16 passasjerer på en Ryanair-flight fra Bristol til Spania til sykehus for behandling etter at flyet hadde falt flere tusen meter gjennom luften da kabintrykket plutselig falt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere